miercuri, 26 octombrie 2011

Sortimente de sapunuri pentru piele sensibila, uscata sau ten matur


     Sapun natural de casa

                   


Adresa: Gr. Ureche 19 A, et  II, ap.10, Oradea     

Web: www.arinel.blogspot.com;  
www.arinel.ro       
 E-mail: arinel.sapun@gmail.com, 
           Tel: 0747 78 15 31                                                 









Sapun de casa recomandat pentru piele sensibila/uscata:

Sapun de catina si propolis:

Contine: uleiuri de palmier, masline, samburi de struguri, unt de cacao, ceai concentrat de catina, soda, propolis, ulei esential de Melissa.
Beneficii: Este un sapun foarte hidratant, bogat in antioxidanti, un sapun care se recomanda pielii uscate sau deteriorate. Datorita propolisului este de asemenea un sapun cicatrizant. Din Decembrie disponibil si cu Scortisoara si ulei esential de catina.
Sapun de morcov  cu ulei de galbenele, ricin & miere :

Contine: Ulei de palmier, ulei de masline, ulei de cocos, suc proaspat de morcov, ulei de ricin, ulei esential de Melissa, ulei esential de galbenele & sapun cu Miere
Beneficii: Un sapun bogat in antioxidanti si vitamine (A, Betacaroten), cremos & hidratant. Recomandat pentru pielea sensobila, uscata sau pentru un ten mai matur. Culoarea acestuia este data exclusiv de sucul de morcov. De asemenea se poate folosi si pentru par datorita uleiului de ricin.
Sapun de  Galbenele, musetel & Arnica:

Contine: Ulei de palmier, ulei de masline, ulei de cocos, unt de cacao, ulei porumb, ceai galbenele, musetel & arnica, soda, ulei esential de galbenele, miere , galbenele
Beneficii:Un sapun destinat special pielii sensibile sau deteriorate. Este un sapun fara nici un ulei esential aromatic continand doar ulei de galbenele si flori de galbenele acestea avand un efect hidratant, cicatrizant . De asemenea un sapun spumos, cremos pe piele si foarte placut, putin exfoliant.
                                                          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu