marți, 20 septembrie 2011

In cautarea formei perfecte


Forme:

Personal nu am avut probleme majore in a gasi ingrediente sau idei pentru sapunele dar sa gasesti o forma pentru a-l turna si un cutit...asta da a fost si este inca o incercare.

La inceput eram mai preocupati de sapun pur si simplu si nu de forma in care il turnam sau ambalaj dar foarte repede ne-am dat seama ca fara partea de "marketing" chiar nu se poate si ne-am pornit in cautarea formei ideale.

Si am testat cutii de lapte, cutii de sucuri, tavi de prajitura, tuburi de PVC, idei avem si aveam dar din pacate din anumite forme iese greu si in altele se deformeaza.

Ca sa nu va povestesc de faptul ca ne-am plimbat prin toate magazinele -1 din Oradea..doar, doar o sa gasim un cutit cu care sa il taiem....dar nu orice cutit ci unul "cu valuri", adica defapt este un cutit de branzeturi si....vreau sa va indrum catre Selgros. E singurul loc in Oradea unde am putut gasi un cutitas din acesta. Si ma gandesc ca aceasta informatie ii mai ajuta si pe altii, chiar daca nu sunt oradeni.

Si astfel am rezolvat partea cu taiatul dar ce faci cu forma pentru turnat... Ei bine partea aceasta este inca in test adica ne-am comandat un tub de plastit detasabil si de indata ce verificam cu il putem scoate va anuntam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu