marți, 20 septembrie 2011

Tema trecutei veri: Sapunuri florale

 Din gradina culese:

Chiar daca la inceput nu prea ma dadeam in vant dupa ele...am ajuns sa le iubesc. Si ne-am jucat asa: Avem sapun de trandafir, sapun de iasomnie si o minunatie de sapun de lavanda. Nici nu stiu care imi place cel mai mult.

Dar sa incepem de undeva si anume cu cel de Trandafir: si pe bune ca e de trandafir. Am cules petale parfumateee si le-am transformat intr-un ceai super concentrat pe care l-am combinat cu uleiurile si pe care l-am mai condimentat cu ceva si anume cu mai mult ulei esential de trandafir?

Cum arata si miroase? O combinatie frumoasa de caramiziu violaceu si miroase precum miroase dimineata in gradina. Asta daca ai trandafiri in ea :D! Enjoy!

Al doilea element al colectiei este o piesa de Iasomnie. Este alb-crem cu bucatele mici colorate din alte sapunele si mirosul ma da gata. Parca te transpune direct intr-o seara de vara, o seara placuta ascuns undeva intr-un colt umbros si cu Iasomnie in jur. E placut, imbietor si oarecum senzual...dar asta ramane la latitudinea fiecaruia sa decida.

Si colectia noastra se incheie cu o piesa clasica: sapunul de Lavanda. Si pentru aceasta am incropit :) un ceai foarte concentrat din lavanda si am adaugat bineinteles ulei esential de lavanda.

Si pe langa faptul ca miroase incredibil de frumos si arata cel putin la fel de frumos. Si va fac si o marturisire: dormim in camera cu 3 bucatele...se zice ca e ideal pentru tratamentul insomniilor sau stresului ...asa ca ne tratam naturist :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu